Během 2 intenzivních dnů měli účastníci možnost vyslechnout si 22 tématických přednášek. Hlavním tématem setkání byla spolupráce a vytváření příležitostí na vybraných trzích (například na americkém trhu je 2N jedničkou v segmentu IP interkomů). K tomu mají napomoci i nedávno představené produkty v portfoliu, jako jsou 2N® Indoor Talk, 2N® LTE Verso,  2N® Indoor Touch 2.0 či nově dostupné služby (2N® Remote Configuration a 2N® Site Management) na portálu My2N, které byly v průběhu roku uvedeny na trh nebo budou představeny v nejbližší době.

Fokus na rezidence, kancelářské a obytné budovy

Jedním z bodů programu byla nabídka 2N pro rezidenční a komerční segment a možnosti integrací 2N produktů do systémů třetích stran.  „Zákazníci za námi dnes chodí s žádostí o řešení pro jednotlivé instalace, nechtějí nějaký konkrétní produkt, chtějí vyřešit aktuální potřebu. 2N dokáže tyto požadavky plnit díky komplexnosti svých produktů. Stejně tak důležité jsou pro nás i možnosti integrace, díky tomu jsme 99 % poptávek od našich zákazníků schopni pokrýt produkty 2N,“ komentoval Piet Verstraete, zástupce distributora SmartSD z Belgie.

Druhý den byl ve znamení bližšího pohledu na využití portálu My2N a cloudových služeb, které dávají 2N konkurenční výhodu a systémovým integrátorům do ruky nástroj, kterým dokáže vzdáleně spravovat 2N zařízení bez dodatečných investic.

Vzácný host ze Švédska a zábava s kapelou 2N

Na setkání nechyběl ani jeden ze zakladatelů Axis Communications a podle odborníků nejvlivnější světová osobnost v oblasti bezpečnostních technologií, Martin Gren.  Ve své prezentaci hovořil o vzájemných synergiích 2N a Axis. „2 roky po akvizici 2N mohu říci, že to byla skvělá volba. 2N je společnost s velmi podobnou kulturou jako Axis a od začátku jsme věděli, že to bude fungovat,“ uvedl. V závěru prvního dne si partneři mohli užít večírek v historické budově Art Restaurant Mánes, kde hostům zahrála kapela 2N Band složená ze zaměstnanců 2N.

Ivan Sobička
PR konzultant